NL EN

SESSION: MELLY x Eathouse x Family Dinner

Live Reserveer tickets

Een avond vol bitterzoete smaken met kunstenaars Charli Herrington en Gordon H. Williams. Zij zullen vertellen over hun gezamenlijke werk Family Dinner, waarbij ze zich richten op de vele ingrediënten waaruit gemeenschapsprojecten bestaan.

Tijdens dit evenement kun je ook je eigen amaro (een kruidenlikeur) maken met ingrediënten naar keuze, terwijl je geniet van elkaars gezelschap en discussieert over ervaringen met community/collectieve zorg.

Door het proces van het maken van een amaro, zullen we samen leren over het combineren van ingrediënten - hoe je zoetheid bij elkaar kan activeren, kan contrasteren, kan voeden en kan mengen tot een complex geheel. We zullen deze activiteit gebruiken om een discussie op gang te brengen over collectieve processen, waarbij we onze ervaringen en perspectieven delen.

Je kan MELLY ook bezoeken voor de workshop (vanaf 17 uur) om de amaro ingrediënten te zien, ruiken en proeven. Om een intieme setting te creëren, zijn er voor de workshop 20 plaatsen beschikbaar op reservering.

Curators

Netwerk

Series

back