NL EN

TRAINING: Woorden vormen, woorden smelten

Live Reserveer tickets

"Weet dan niemand dat het lichaam ergens anders begint en eindigt?" Ontleend aan de vraag van dichter en Pro-tactiele communicatie onderwijzer John Lee Clark, nodigt deze training je uit om dit van elkaar afhankelijke "elders" te verkennen door ruimte te houden voor de vormen en texturen van woorden en talen.

Woorden vormen, woorden smelten is een TRAINING serie, die actief de normatieve ontwikkeling van kennis uitdaagt en onderbreekt, terwijl ruimte wordt gecreëerd voor inclusieve, lichamelijke en/of pro-tactiele communicatie en waardesystemen. De hele serie wordt begeleid door kunstenaar Raffia Li, die je uitnodigt om je lichaam voorbij het gesproken of geschrevene te verplaatsen naar het domein van de getekende, aangeraakte en anderszins gevoelde talen.

Ze gelooft dat als we in staat zijn om de woorden op te merken die groeien op het voorhoofd, in de palm van de handen, of op de schouder of borst van de gesprekspartners, we ons nog meer zouden uitstrekken en verweven met elkaar en opnieuw ruimte maken voor relaties, betekenissen en "zorgzame" communicatie.

Kom met een woord of voorwerp met zorg, om deel te nemen aan onze cirkel van langzame dialoog.

Jascha Blume zal te gast zijn en een deel van de workshop in Nederlandse Gebarentaal (NGT) begeleiden. NGT tolken: Mira Geirnaert (5 & 19 maart) en Cornelie van Dijk (12 maart).

N.B.: Informeer ons over uw toegangsbehoeften via trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl

Toegangsfaciliteiten: Tolk Nederlandse gebarentaal en rolstoelvriendelijk.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die graag aan de TRAINING willen deelnemen, maar die door financiële instabiliteit en zorgen geen ticket kunnen kopen. Laat het ons weten door te mailen naar trainings [​at​] kunstinstituutmelly.nl en wij zorgen voor een gratis ticket en tot €20 aan reiskosten om naar Kunstinstituut Melly in Rotterdam te kunnen reizen.

Deelnemers

Curators

Series

back