NL EN

BOEKEN: Bad Gays

Live Reserveer tickets

Kom naar de lancering van Bad Gays, een boek dat ingaat op het leven van een aantal van de meest grappige, verontrustende en fascinerende queer schurken in de geschiedenis.

Bad Gays is gebaseerd op de razend populaire podcastserie en zet het idee van homo-iconen en homohelden op zijn kop. De vraag is wat we kunnen leren over de geschiedenis, seksualiteit en identiteit van LGBTQ's via hun schurken en slechteriken. Van keizer Hadrianus tot beruchte gangster Ronnie Kray, auteurs Ben Miller en Huw Lemmey graven de begraven geschiedenis van queer levens op. Het gaat onder meer over fascistische schurken, beroemde kunstenaars, strenge puriteinen en losbandige bon viveurs, imperialisten, G-mannen en architecten.

Deze editie van BOOKS wordt gepresenteerd in samenwerking met Queer Rotterdam. Het programma heeft de vorm van een open leesgroep. Schrijf je in om een PDF kopie te ontvangen van een hoofdstuk uit een boek, en neem deel aan een rondleiding langs deze verbazingwekkende levensverhalen die de mainstream aannames van seksuele identiteit verbreden en uitdagen.

Blijft na dit BOEKEN-event voor een speciaal queer feest in de geest van het boek! Tickets kunnen apart gekocht worden voor het BOEKEN event en de SESSIE voor €3 per stuk of een combi-ticket voor €5.

Washington Post Review van Bad Gays

Deelnemers

Series

Verwante items

back