NL EN

TRAINING: Beweging als medicijn

Live Reserveer tickets

Taal: Engels en Nederlands
Locatie: tentoonstellingsruimte derde verdieping

“Angst is het tegenovergestelde van liefde. Angst is het gevoel dat je tegenhoudt om te doen wat jij wilt, van het doen en het gaan voor waar je eigenlijk naar verlangd. Dit kan klein zijn, maar ook groter. En we ervaren het ALLEMAAL maar liefde is wat je bent!” — Gianine & Sherise Strang

In deze Training nodigen we je uit om alles te ervaren wat liefde uitstraalt. We zullen werken met energie en beweging. Terwijl we met jou op reis gaan om te begrijpen hoe energie beweegt, creëren we de meest veilige omgeving waarin we transformatie en heling door middel van dans kunnen eren. In deze training bieden we je een plek waar je het proces kunt vertrouwen, een plek om te vertrouwen op de wijsheid van ons eigen lichaam. Uiteindelijk zullen we contact maken met ons onderbewustzijn en onze 'beperkende overtuigingen' transformeren in kracht.

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

back