NL EN

TRAINING: Helende dans workshop met microdosing

Geannuleerd

Taal: Engels
Locatie: tentoonstellingsruimte derde verdieping

Dit is een rituele workshop die de helende kracht van magische truffels (psilocybine) combineert met een transformatieve danstechniek genaamd "Embody Peace".

De Training bestaat uit twee delen. In de eerste helft nemen we een microdosis van magic truffels onder begeleiding van Branka Zgonjanin. Deze microdosis veroorzaakt geen hallucinaties of trips. De effecten zullen zeer mild zijn en het lichaam juist helpen zich meer ontspannen te voelen. Omdat het 30 minuten duurt voordat je de effecten voelt, zullen we deze tijd besteden aan ademhalings- en fysieke oefeningen om het lichaam op te warmen en te openen. De tweede helft van deze training bestaat uit een geïnstrueerde dansoefening waarin deelnemers worden gestimuleerd om hun “vergeten lichaamsdelen” te bezoeken - plekken in het lichaam waar trauma's, innerlijke wonden, onderbewuste gevoelens en gedachten zijn opgeborgen. Door die lichaamsdelen te activeren met behulp van microdosering en de speciale danstechniek "Embody Peace", kunnen deelnemers een meer holistisch lichaamsbewustzijn bereiken. Ervaring met psilocybine of dans is niet vereist, iedereen die boven de 18 is, is welkom!

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.