NL EN

BOEKEN: Publicatie Studio's boekenmarkt en afsluitende borrel

Live

Na bijna zeven jaar lokaal drukwerk en oplage sluit Publication Studio Rotterdam haar deuren. Ter gelegenheid hiervan zullen we oprichter Matthew Stadler van Publication Studio verwelkomen voor een toast en enkele verhalen over het project van de afgelopen jaren.

De avond wordt afgesloten met een afsluitende borrel en een boekenmarkt van Publication Studio Rotterdam's laatste voorraad lokaal gedrukte en gebonden boeken uit hun wereldwijde netwerk.

Doe mee aan deze feestelijke gelegenheid, waarbij de verlichting zal worden verzorgd door een discobal, de muziek van de avond door DJ ADIË en een aantal zeer speciale cocktails en mocktails door voormalig Collective Learning Fellow Tayler Calister.

Dit evenement is onderdeel van de Kunstavond met gratis toegang elke vrijdag tussen 18 en 21 uur. Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Netwerk

Series

back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.