NL EN

TRAINING: Pressure Point Healing And Embodied Haircare #2

Reserveer tickets Live

Spreektaal: Engels
Locatie: tentoonstellingsruimte op de 3e verdieping, Kunstinstituut Melly, Rotterdam

Deze TRAINING is een verkenning van de collectieve ervaring van zijn en zorgen voor elkaar door de handeling van sociale verzorging. Een praktijk van het ontwarren en opnieuw vlechten van ons haar en het verkennen van onze belichaamde taal van zorgzaamheid.

Lydia Hwang zal een traditionele Chinese gezichts- en hoofdhuidacupressuurmassage geven, gericht op het reguleren van meridianen, het harmoniseren van interne organen en het centreren van de geest. Omdat de meridianen van het lichaam toegankelijk zijn via de honderden acupressuurpunten op ons hoofd, is deze begeleide oefening een uitnodiging om stil te staan en naar binnen af te stemmen.

De tweede helft van de training zal een verkenning zijn van onze verzorgingstaal door middel van een collectieve verzorgingssessie. Deze intuïtieve sessie van haarspel is bedoeld om een herinnering te zijn aan de vreugde, verwantschap en kalmerende kwaliteiten die het verzorgen en uitwisselen met zich meebrengt.

Neem mee: je eigen kam en/of borstels

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
Training Pressure Point Healing And Embodied Haircare #1
18 september 2021, 14:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.