NL EN

TRAINING: LEUN

Reserveer tickets Live

Taal: Nederlands
Locatie: Kunstinstituut Melly, tentoonstellingsruimte op de derde verdieping. Gasten worden verwacht te wachten in de wachtkamer van Lisa Tan.
Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 10 deelnemers.

Ik denk in ik.
In ik, niet in wij, ons, samen.
Ik ben een kind van het individualisme.
Ik heb niemand nodig.
Ik ben autonoom, uniek, zelfstandig.
Ik ben een onafhankelijke vrouw.
Dat maakt je sterk. Toch? 

Ik wil sterk zijn, zo sterk als een huis. Maar een huis bouw je niet alleen. Bakstenen, balken, glas, pannen en fundering. Alles leunt op elkaar. Het valt niet om. Is alles met elkaar verbonden? Waarom durf ik niet te leunen?

LEUN is een fysiek avontuur in leunen. Een ontdekkingstocht naar afhankelijkheid. In deze setting omarmd het de vorm van een performatieve training waarbij de toeschouwer ook deelnemer is en een directe zintuiglijke ervaring kan beleven. Tenslotte sluiten we deze interactieve performance af met een nagesprek over ieders ervaring. Dus de vraag is, kunnen wij op je leunen?

Concept: Elky Rosa Gerritsen
Performers: Elky Rosa Gerritsen & Godelieve Meijers
Eindregie: Daniëlle Meuleman
Beeld: Stadstekenaar Nijmegen Gabi Rets
Camera: Ron Vervuurt
Montage: Ron Vervuurt & Elky Rosa Gerritsen
Sound: Elky Rosa Gerritsen & Ron Vervuurt
Met dank aan: Groeispurt Fonds, Janivo Stichting, Brebl, Bo Smits

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
TRAINING: LEUN
26 september 2021, 13:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.