NL EN

Studium Generale x Internationale Vrouwendag

Live Gratis toegang

De details van dit evenement worden momenteel gepland, maar onthoud in de tussentijd de datum en bezoek deze pagina voor meer details en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven!

We zijn verheugd je uit te nodigen voor dit event ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag en in samenwerking met Studium Generale van de Erasmus Universiteit Rotterdam in het thema van internationale vrouwen dag.

Tijdens dit event zullen we werken aan een eigen Wikipidia pagina, verschillende performances bekijken en nieuwe mensen ontmoeten. Dit event wordt mede georganiseerd door The Writers Guide To The Galaxy. Meer info volgt!

Voorlopige planning:

17:30 uur: Inloop, hapje/drankje
18:00 uur: Welkomstwoordje + korte Wikipedia tutorial door dr. Laura Braden
18:20 uur: Deelnemers kunnen editten, vrijwilligers van Wikimedia NL assisteren
19:20 uur: Performance Melly/spoken word Writer’s Guide / iets anders feestelijks?
19:40 uur: Verder werken aan de gemaakte pagina’s / tentoonstelling bekijken / kletsen
20:15 uur: Lezing door prof. dr. Hanneke Takkenberg of dr. Maria Carmen Punzi over vrouwenongelijkheid
20:30 uur: Vrolijke afsluiter, wil iemand vertellen over de pagina die hij/zij heeft gemaakt?
21:00 uur: Einde programma.

——

Jessy Koeimans werkzaamheden op het gebied van collectief leren maken deel uit van het gemeenschappelijke karakter van dit evenement en hiermee brengt ze Erasmus Universiteit en hun Studium Generale naar onze multifunctionele ruimte MELLY op de begane grond. Deze boekwinkel, café en ontmoetingsruimte is ontwikkeld met onze filosofie van collectief leren in gedachten.

Curators

Netwerk

Series

back

Bezoek onze nieuwe tentoonstellingen en check ons programma van events en performances. Voor meer informatie, klik hier.