NL EN

CAC TV Presenteert

Een groep deelnemers van het International Film Festival Rotterdam wordt uitgenodigd bij Locals International, een restaurant gespecialiseerd in de etnische cuisine van denkbeeldige landen door gastheer CAC TV.

CAC TV is vanavond gastheer in het pand van Witte de With. Een informeel gesprek over het onzichtbare, het ontoonbare en het niet bekijkbare vindt plaats in de ruimte van het restaurant. De deelnemers zijn uitgenodigd om de toekomst te delen terwijl ze de recepten van hun laatste avondmaal met elkaar delen. De versnelde uitzending van de soirée (of seance, zoals een van de eerdere deelnemers de avond omschreef) kan vanaf de begane grond bezichtigd worden door het publiek, voordat het diner plaatsvindt in het restaurant. Onder de gasten bevinden zich Melvin Moti, Wilco Botermans, Jacques Derrida, Audrone Zukauskaite, Deric Carner, PB8, Maaike Gottschal, Rudolf Valentino, en Leslie Flint.

Deelnemers

  • Wilco Botermans, CAC TV, Deric Carner, Jacques Derrida, Leslie Flint, Maaike Gottschank, Melvin Moti, PB8, Rudolf Valentino

Verwante items

back

Binnenkort! Vrijdag 13 Oktober 18-20 uur: FOCUS met Falke Pisano.

Check onze DOE MEE sectie voor meer events.