NL EN

ZOMERPROGRAMMA: Eathouse

Reserveer tickets Live

Ulufer Celik x Eathouse
LIVE FEED in Melly!

Als onderdeel van ons zomerprogramma, activeert Kunstinstituut Melly tijdens de weekenden haar boekhandel-cantina door middel van verschillende samenwerkingen. Wees welkom op zaterdag 28 augustus voor een live Gömbe kookevenement met kunstenaar Ulufer Çelik. Dit evenement is de laatste aflevering van LIVE FEED - een serie van live kook evenementen door het Rotterdamse kunstenaarscollectief Eathouse. Er zal een stap-voor-stap demonstratie worden gegeven van het maken van dit unieke recept uit centraal Anatolië, vergezeld van fragmenten uit Ulufer's artistieke onderzoek dat zich richt op de dubbele aard van de opiumoogst in Doganhisar village (Turkije) in relatie tot ecologie, pijntolerantie en vrouwelijkheid. Tijdens het evenement zal speciale gast Sennur Turgut haar ervaring en tips delen over dit gebakje gevuld met maanzaadpasta. Het evenement zal worden uitgezonden op de website van Kunstinstituut Melly en op het YouTube-kanaal van Eathouse. Tijdens het weekend zullen de video-opname en het beeldmateriaal van het onderzoek worden vertoond in MELLY, waar ook de Gömbe zal worden geserveerd. Wees welkom en kom proeven!

Eathouse is een kunstenaarsinitiatief opgezet door Ulufer Çelik, Merve Kılıçer, Vlada Predelina, en Jake Caleb om eenvoudig, betaalbaar eten en een genereuze culturele ontmoetingsplek te bieden aan mensen die in Rotterdam-Zuid wonen.

Deelnemers

Series

Verwante items

ZOMERPROGRAMMA: Melly's Potten
21 augustus 2021, 13:00
Live
ZOMERPROGRAMMA: Melly's Mocktails
7 augustus 2021, 12:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.