NL EN

KEYNOTE: Erik van Lieshout ‘René Daniëls — Between presence and painting’

Live Reserveer tickets

Update: Door onvoorziene omstandigheden zal René Daniëls helaas niet aanwezig zijn bij de KEYNOTE door Erik van Lieshout, met een Q&A door Martijn van Nieuwenhuyzen.

Spreektaal: Engels

Wees welkom tijdens de KEYNOTE door kunstenaar Erik van Lieshout met eregast René Daniëls.

De lezing is getiteld "René Daniëls — Tussen aanwezigheid en schilderen", en zal worden gevolgd door een Q&A met gastmoderator en Directeur en hoofdcurator van Museum De Pont in Tilburg, Martijn van Nieuwenhuyzen.

De lezing gaat in op een intiem kunstenaarsportret van de vermaarde Nederlandse schilder Daniëls, in zijn huis en door zijn artistieke praktijk in heden en verleden. Het materiaal is gebaseerd op van Lieshouts recente film Rene Daniëls, tentoongesteld in de Maureen Paley Gallery Londen en de Pont Museum voor Hedendaagse Kunst in Tilburg.

Dit programma wordt mede gepresenteerd door Museum de Pont. De film René Daniëls is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van het Mondriaan Fonds, Stichting Art Dock en het Nederlands Filmfonds.

Deelnemers

Netwerk

Series

back

Wegens de installatie van nieuwe tentoonstellingen zijn de tweede verdieping en de MELLY boekwinkel gesloten tot de opening op 9 juni van 18 tot 20 uur! Ondertussen kun je onze 84 STAPPEN tentoonstelling op de derde verdieping gratis bezoeken.