NL EN

Eathouse x Alejandra López & Lena Longefay

Live

Eathouse nodigt u uit voor een proeverij die de ecologische denkwijze van de middeleeuwse mystica Hildegard von Bingen onderzoekt. Deze proeverij wordt mogelijk gemaakt door de kunstenaars Alejandra López & Lena Longefay. De praktijken van López & Longefay onderzoeken het maken en delen van voedsel als een proces van heling en samenkomen. Ze nodigen je uit om samen met hen de term Infusion te onderzoeken door middel van een eetbare installatie van geïnfuseerd eten en drinken. Gezien schijnbaar tegengestelde toestanden van zijn, zoals nat en droog, snel en langzaam, warm en koud, vloeibaar en vast, nodigen ze je uit om je af te vragen wie wie infuseert, hoe en wanneer?

Om 18 uur is er een korte inleiding door Eathouse en de kunstenaars. Daarna volgt de proeverij waar de gasten hun eigen genealogische gerechten kunnen samenstellen uit de geselecteerde spijzen en dranken die worden aangeboden. Gasten zijn welkom om vrij in en uit te gaan (houd in gedachten dat we een beperkte hoeveelheid eten en te drinken hebben. Kom vroeg om teleurstelling te voorkomen).

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Netwerk

Verwante items

ZOMERPROGRAMMA: Eathouse
28 augustus 2021, 13:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.