NL EN

Innerlijke Winter

Reserveer tickets Live

Before my bed
there is bright moonlight
So that it seems
Like frost on the ground:

Lifting my head
I watch the bright moon,
Lowering my head
I dream that I'm home.
Li Bai (701 – 762)

Op 21 december om 16.59 uur start de astronomische winter. Op 20 december verzorgt Daily Practice een stiltemeditatie retraite van 9 – 15 uur op de meditatievloer in 84 STAPPEN. Bij een stilte-retraite ben je zelf stil, je keert naar binnen om je eigen reacties en gevoelens op te merken bij alles dat van binnen en van buiten op je af komt. De behoefte om te handelen wordt waargenomen maar niet uitgevoerd, er is zijn. Hierbij word je gesteund door de stille aanwezigheid van de anderen. Formele zitmeditaties worden afgewisseld met loopmeditaties van 30 tot 45 minuten. Ervaring met meditatie is vereist, omdat er minimale begeleiding zal zijn. Er is ruimte voor 6 deelnemers.

Voor dit programma is een geldig coronatoegangsbewijs vereist (een vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of bewijs van herstel). Voor meer informatie bezoek je de website van het RIVM.

Deelnemers

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.