NL EN

TRAINING: Coming Back Home, Movement Research and Improvisation (EN)

Reserveer tickets Live

Taal: Engels

Wat betekent het eigenlijk om in je lichaam te wonen? Het is een kunst om in je lichaam te blijven en je lichaam te bewonen, vooral in een wereld vol afleidingen en verwachtingen. Misschien heb je, bewust of onbewust, niet geluisterd naar de signalen die je lichaam je geeft en/of accepteer je niet alle delen van je lichaam.

Tijdens deze Training ga je aan de hand van een holistische dansbenadering verschillende tools inzetten die je zullen helpen om weer naar je lichaam te luisteren. Eerst beginnen we met een bodyscan/korte meditatie waarbij de focus op je innerlijke wereld ligt. Van daaruit gaan we experimenteren met verschillende focuspunten door middel van improvisatieopdrachten. Deze focuspunten variëren tussen interne (het lichaam) en externe (de omgeving) factoren.

Durf je te verbinden met al je lichaamsdelen en luister naar wat je lichaam je vertelt. Beweging is een vorm van non-verbale communicatie. In deze training communiceren we op verschillende manieren met zowel onszelf als de ander. We streven ernaar dat iedereen een persoonlijke reis ervaart in een veilige ruimte. Deze Training is toegankelijk voor zowel minder als meer ervaren bewegers, dansliefhebbers. Luister, voel, speel, ontdek en experimenteer.

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
TRAINING: Coming Back Home, Movement Research and Improvisation (NL)
4 september 2021, 11:30
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.