NL EN

Receptie met Gloria Wekker, Nancy Jouwe, Rolando Vázquez, and Michiel Huijben

Reserveer tickets Live

Kom naar een feestelijke receptie met hoogleraren Gloria Wekker, Nancy Jouwe, Rolando Vázquez, en kunstenaar Michiel Huijben.

De receptie wordt georganiseerd in samenhang met de presentatie van Rolando Vázquez' publicatie, Vistas of Modernity: decolonial aesthesis and the end of the contemporary en de tweedelige performance die Huijben's onderzoek en installatie activeert. Beide events vinden plaats op dezelfde dag.

Deelnemers

Verwante items

PERFORMANCE: Act 1 & Act 2, Michiel Huijben
11 september 2021, 12:30
Live
BOEKEN 'Vistas of Modernity' met o.a. Gloria Wekker, Nancy Jouwe, Rolando Vazquez
11 september 2021, 15:00
Live
PERFORMANCE: Act 1 & Act 2, Michiel Huijben
12 september 2021, 16:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.