NL EN

Tentoonstellingsopening van "My Oma"

Live Gratis toegang

Kunstinstituut Melly heet je welkom bij de opening van onze aankomende groepstentoonstelling My Oma, een project dat zich richt op de figuur van de grootmoeder.
De openingsreceptie maakt onderdeel uit van het feestelijke openingsweekend van 8—10 december met gevarieerde programma onderdelen zoals performances, gesprekken, muziek, culinaire ervaringen en feestelijke evenementen.

Onder andere maakt het programma Melly X Amarte: Music for My Oma deel uit van dit programma. In deze samenwerking met het Amarte Fonds presenteren wij musici en geluidskunstenaars die reageren op het thema van de tentoonstellingen en haar kunstwerken gedurende de openings avond op vrijdag 8 december en het openings weekend. Om op de hoogte te blijven van onze programma’s volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of bekijk onze Doe Mee sectie op de website.

My Oma is de afsluitende tentoonstelling en publieksproject van Sofía Hernández Chong Cuy als directeur van Kunstinstituut Melly. Het markeert zes jaar van haar transformatieve werk binnen het instituut, dat begon in januari 2018 en eindigt in december 2023. De tentoonstelling en de parallelle projecten zijn het resultaat van curatorisch onderzoek en publieksgerichte activiteiten door haar en haar team—waaronder curatoren Rosa de Graaf, Jessy Koeiman, Julija Mockutė en Vivian Ziherl—gedurende deze periode.

Lees hier meer over de tentoonstelling My Oma en de kunstenaars.

De deelnemende kunstenaars en ons team verwelkomen u graag in Kunstinstituut Melly.

Curators

Netwerk

Ondersteund door

Amarte FondsAMMODO, Australia Council, Hartwig Foundation, Droom en Daad, SAHA Association (ondersteund hedendaagse kunst uit Turkije, steun gegeven voor Funda Baysal), Teiger Foundation.

Verwante items

back

Binnenkort! 22 september 18-21u, Finissage 84 STEPS en Stille Veiling, en ook Mama Aisa met Boris van Berkum, Alexandra van Dongen, Marian Markelo en Gloria Wekker