NL EN

LIVE: Kunstinstituut Melly en Amarte Fonds in Concert

Live Reserveer tickets

Met veel plezier presenteren we LIVE: Kunstinstituut Melly en Amarte Fonds in Concert, een nacht van opeenvolgende concerten die vervloeien met de tentoonstellingen verdeeld over vier verdiepingen. De concerten vinden plaats in Kunstinstituut Melly tijdens de elfde editie van de Rotterdamse Museumnacht.

Het publiek stroomt mee met de verschillende ritmes en installaties die die avond worden opgevoerd. Muziek- en geluidskunstenaars uit diverse genres krijgen de opdracht om te reageren op de actuele tentoonstellingen en een muzikale performance te creëren die muzikaal, conceptueel of esthetisch resoneert met de kunstwerken of thema's van de tentoonstellingen.

Muzikanten/performers kunnen zich aanmelden via een open call (deadline 27 januari 2023) en zullen worden gekozen door een deskundig panel met medewerkers van Stichting Amarte, Kunstinstituut Melly en kunstenaar Jennifer Tee. Wil je je aanmelden, volg dan het formulier op de website van Amarte.

De optredens vinden plaats in de installaties van de evoluerende groepstentoonstelling 84 STAPPEN en in de solotentoonstelling Still Shifting, Mother Field van kunstenaar Jennifer Tee. Daarnaast vindt een muzikale performance plaats in MELLY Café en Boekwinkel, de programmeringsruimte op de begane grond van Kunstinstituut Melly.

LIVE is een jaarlijkse samenwerking tussen Kunstinstituut Melly en Amarte Fonds. Dit evenement wordt ontwikkeld in het kader van Melly X Amarte.

LIVE wordt speciaal georganiseerd in samenwerking met de Museumnacht010 in Rotterdam, waarbij meer dan 50 musea en culturele locaties in de stad tot laat open zijn voor publiek. Kaarten zijn verkrijgbaar via museumnacht010.nl.

Netwerk

Series

Verwante items

back

Bezoek onze nieuwe tentoonstellingen en check ons programma van events en performances. Voor meer informatie, klik hier.