NL EN

Melly TV Episode 3: Vreugde

Online

In Aflevering 3 - Vreugde, presenteert Melly TV talkshows onder leiding van Simon(e) van Saarloos, met Paul van Gennip (adjunct-directeur) en Jessy Koeiman (Curator Collectief Leren), beiden werkzaam bij Kunstinstituut Melly; Leal van Heerwaarden en Non van Driel; een ander segment door Van Saarloos met Mieke Borm-Everaert, Lisa Hinderks, Jeanette Chedda, Sherry Jae Ebere, en Mira Thompson; een performance in opdracht door Odair Pereira; een segment met Wilson; en, een interview met Melly Shum uitgevoerd door Kemper en Brito Morfe.

In drie afzonderlijke afleveringen biedt Melly TV inzicht in het totstandkomingsproces van onze institutionele naamsverandering. Met talkshows, bijdragen van gasten uit de buurt en voor het beeldscherm gemaakte kunst in opdracht wordt Melly TV gepresenteerd in samenwerking met Open Rotterdam. Het project werd ontwikkeld samen met adviserende partners Lilith Magazine en Brand New Guys. Deze televisie-afleveringen, die op deze website te vinden zijn, hadden elk een ander thema en werden op een andere dag gestreamd/uitgezonden: Kwetsbaarheid (27 januari), Vreugde (3 februari), en Leren (10 februari). Ze werden samengesteld door Jessy Koeiman (Curator Collectief Leren), en Vivian Ziherl (Research & Programs Manager), beiden werkzaam bij Kunstinstituut Melly.

back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.