NL EN

Jeugd Vakantiepaspoort 2021

Live

Kom jij deze zomer net als tekkel Tex Kunstinstituut Melly bezoeken? Wij kunnen niet wachten jullie te verwelkomen en staan voor jullie klaar op woensdag, donderdag en vrijdag van 13:30 uur tot 18:00 uur tussen 19 juli en 29 augustus en hebben dit jaar maar liefst 3 activiteiten voor jullie in petto.

Dit jaar kun je bij ons zelf een stripfiguur knippen en plakken, de wonderlijke wezens gemaakt door kunstenaar Afra Eisma ontmoeten en ontdekken welk verhaal er achter het werk van Sasha Huber schuil gaat.

Op vertoon van je Jeugd Vakantiepaspoort mag je gratis naar binnen met een begeleider. Heb je vragen over deze activiteit neem dan gerust contact op met: office [​at​] kunstinstituutmelly.nl of door te bellen naar +31 (0)10 411 0144.

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
Sasha Huber, een solotentoonstelling
Tentoonstelling
Simon Fujiwara, nieuw werk
Tentoonstelling
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.