NL EN

Zomeropening Witte de With

Witte de With nodigt je uit voor de opening van onze zomertentoonstellingen, wees welkom op vrijdag 16 juni tussen 10:00 - 11:00 uur voor het gesprek tussen kunstenaar Ahmet Öğüt en deeltjesfysicus Bilge Demirkoz, en 17:00 en 20:00 uur voor de opening van de tentoonstellingen!

Programma

10:00 uur: Kunstenaar Ahmet Öğüt in gesprek met deeltjesfysicus Bilge Demirkoz (Gratis reservering verplicht via deze ticketlink.)
16:00 uur: VIP en Press Preview
17:00 uur: Opening
18:00 uur: Welkomstwoord door Defne Ayas, Directeur Witte de With
18:30 uur: Rondleiding Öğüt & Macuga door Ahmet Öğüt, in aanwezigheid van Goshka Macuga
19:30 uur: Introductie van Cinema Olanda: Platform door kunstenaar Wendelien van Oldenborgh en curator Lucy Cotter
20:00 uur: optreden door de band Addiction

Cinema Olanda: Platform

[figure introduction_cinema_olanda_platform]

Witte de With verandert in een flexibel platform voor groepen en personen die een inspiratiebron vormden voor Cinema Olanda, de presentatie van kunstenaar Wendelien van Oldenborgh en curator Lucy Cotter in het Nederlandse paviljoen op de 57ste Biënnale van Venetië (2017). De wisselende presentaties en zes weken publiek programma worden mede-samengesteld door: Quinsy Gario (kunstenaar, dichter), Charl Landvreugd (kunstenaar, curator, schrijver), Patricia Pisters en Esther Peeren (ASCA, Universiteit van Amsterdam), New Urban Collective (Jessica de Abreu, Mitchell Esajas) en First Things First (Katayoun Arian, Louise Autar, Max de Ploeg).

Om 20:00 uur zal de band Addiction, ook te zien in de film van Wendelien van Oldenborgh voor het Nederlands Paviljoen op de Biennale van Venetië, optreden bij Witte de With.

Meer informatie.

Öğüt & Macuga

[figure introducing_ogut_macuga]

De tentoonstelling Öğüt & Macuga volgt op een langdurige correspondentie tussen de twee kunstenaars en vertrekt vanuit de genereuze en speelse verkenning van elkaars praktijk. De tentoonstelling wordt in twee delen uitgevoerd, het eerste onder leiding van Ahmet Öğüt (17 juni t/m 20 augustus), het tweede door Goshka Macuga (8 september t/m 31 december).

Meer informatie.

Deelnemers

Verwante items

back