NL EN

TRAINING: Unleash your Inner Badass (Zondag)

Uitverkocht Live

Locatie: tentoonstellingsruimte op de derde verdieping
Spreektaal: Nederlands

Self-care, is een thema waar merken nu op in spelen als marketing truc. Het houdt echter veel meer in dan een mooie outfit of natuurlijke huidverzorging. Self-care is namelijk een werkwoord. Het vraagt je ruimte te creëren voor je dromen, te zorgen voor je mentale gezondheid, grenzen te stellen en je plek op te eisen in deze wereld. You deserve the spotlight.

Maar wat houd jou tegen? Waarom houd je jezelf zo klein?

In de TRAINING ‘Unleash Your Inner Badass’ ontdek je met de hulp van Leena ter Beek jouw zelf limiterende overtuigingen, breek je de cyclus en creëer je ruimte voor jouw innerlijke kracht. We laten ons onder andere inspireren door het werk van de Feminist Healthcare Research Group, waarin we gesprekken met een interactieve en emanciperende bodem omarmen. Zo nodigen we je uit om deel te nemen aan deze live coaching sessie.  Zie deze training dus als een motiverende boost waarin je leert luisteren naar je ‘Inner Goddess’.

Vergeet niet je notitieblok mee te nemen om eventuele aantekeningen te maken en haal nog meer uit jezelf ✨

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
TRAINING: Unleash your Inner Badass (Zondag)
4 juli 2021, 14:00
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.