NL EN

WORKSHOP: Liefdesbrieven

Hierbij nodigen we geïnteresseerden, schrijvers, creatievelingen en hopeloze romantici uit om deel te nemen aan de WORKSHOP: Liefdesbrieven.

Op papier wordt soms beschreven, wat iemand in het echt niet kan of durft uit te spreken zoals liefdesuitingen. Communicatie via tekst, geschreven of wellicht getypte brieven, is dus nog steeds relevant. Tijdens deze workshop worden de door het publiek geschreven anoniem met elkaar gedeeld, en vindt er een een spoken word performance plaats door Keisha Boye en Jurgera Hassel, gericht op het thema liefde.

Dit evenement is georganiseerd in het kader van Een tentoonstelling met werken van Dora García, Sharon Hayes, Emily Jacir, Mahmoud Khaled, Carlos Motta, Wu Tsang, en Akram Zaatari, en een brief van Quinn Latimer. En is een samenwerking met de jongeren van het in de herfst gestarte werk-leertraject.

Verwante items

back

Wegens de installatie van nieuwe tentoonstellingen zijn de tweede verdieping en de MELLY boekwinkel gesloten tot de opening op 9 juni van 18 tot 20 uur! Ondertussen kun je onze 84 STAPPEN tentoonstelling op de derde verdieping gratis bezoeken.