NL EN

TRAINING: Stilte retraite

Uitverkocht Live

Op 21 juni om 5:32 uur in de ochtend begint de astronomische zomer van 2021. Om de wisseling van het seizoen te markeren, heeft Daily Practice een stille retraite georganiseerd op deze langste dag van het jaar. De retraite zal starten om 5:32 uur, met een schema van periodiek zittende en lopende meditatie op en rond de vloer van On Wards Inwards, een installatie van Moosje M Goosen en Daily Practice. Ondersteund door de aanwezige stilte van anderen, biedt deze retraite de mogelijkheid om voor een langere tijd naar binnen te keren. Deze retraite is voor geoefende mediteerders; er zal minimale begeleiding zijn. Vanwege de maatregelen rond COVID-19 is er slechts plaats voor 5 deelnemers.

Toekomstige stille retraites zullen plaatsvinden op 22 september 2021 (Herfst Equinox), 21 december (Winter Solstice), en 20 maart 2022 (Lente Equinox).

Deelnemers

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.