NL EN

TRAINING: Stilte retraite

Live Uitverkocht

Op 21 juni om 5:32 uur in de ochtend begint de astronomische zomer van 2021. Om de wisseling van het seizoen te markeren, heeft Daily Practice een stille retraite georganiseerd op deze langste dag van het jaar. De retraite zal starten om 5:32 uur, met een schema van periodiek zittende en lopende meditatie op en rond de vloer van On Wards Inwards, een installatie van Moosje M Goosen en Daily Practice. Ondersteund door de aanwezige stilte van anderen, biedt deze retraite de mogelijkheid om voor een langere tijd naar binnen te keren. Deze retraite is voor geoefende mediteerders; er zal minimale begeleiding zijn. Vanwege de maatregelen rond COVID-19 is er slechts plaats voor 5 deelnemers.

Toekomstige stille retraites zullen plaatsvinden op 22 september 2021 (Herfst Equinox), 21 december (Winter Solstice), en 20 maart 2022 (Lente Equinox).

Deelnemers

Series

Verwante items

back

Kom in de vakantie met je Jeugd Vakantiepaspoort naar Kunstinstituut Melly en ga aan de slag met 1 van onze workshops (13 juli t/m 21 augustus). Laat je zintuigen prikkelen en ga op verkenning op microscopisch niveau. Ontdek wat voor jou kunst kan betekenen!