NL EN

TRAINING: In Harmonie Leven Met Je Cyclus door Nicola Machalova

Uitverkocht Live

Voertaal: Engels
Locatie: Kunstinstituut Melly, expositieruimte 3e verdieping.

Deze workshop is interactief en bevat veel essentiële informatie. Het omvat samen delen, oefenen, ademen en bespreken. We zullen praten over onze cyclus en haar vier fasen (menstruatie, pre-ovulatie, ovulatie, pre-menstruatie). Alle informatie en fysiek-mentale oefeningen zullen gericht zijn op het dieper begrijpen van de verschillende kwaliteiten en krachten van elke fase. Hoe leef je meer in harmonie met je cyclus en hoe kan je zelfs genieten van de variabiliteit ervan? Hoe plan je je maandelijkse schema in overeenstemming met deze fasen en hoe kan zo een aanpak bijdragen aan een gezonder mechanisme? Je cyclus begrijpen en ermee verbinden betekent alle facetten van het vrouw-zijn accepteren en liefhebben.

Deze training wordt gegeven in groepen van maximaal 10 deelnemers en is gratis bij te wonen (reserveren verplicht).

 

De TRAININGEN zijn proactieve workshops die plaatsvinden als onderdeel van onze jaar-lange tentoonstelling 84 STAPPEN. Hier transformeert Kunstinstituut Melly haar  tentoonstelling  op de derde verdieping in een dynamische ruimte met kunstwerken en installaties die allemaal gaan over de  thema’s geestelijke gezondheid en toegankelijkheid. Het hele jaar door wordt de tentoonstelling 84 STAPPEN geactiveerd door middel van therapeutische TRAININGEN van 60 minuten, die in de weekenden plaatsvinden en worden begeleidt door ​​een diverse groep (gezondheids) zorgprofessionals.

Deze TRAININGEN maken ruimte om de kunstinstallaties van 84 STEPS om te vormen tot ruimtes van herstellende activering.De relatie tussen fysieke architecturen, sociale structuren en ervaringen van persoonlijke en sociale gezondheid worden onderzocht in workshops zoals aromatherapie, meditatie en dans. Het betrekken van publiek, gezamenlijke zorg en actieve participatie staan hierbij ​​centraal. We nodigen je uit om deel te nemen, uit te wisselen en je lichaam en geest met ons mee te bewegen in deze wekelijkse TRAININGS-programma's. Om deel te nemen aan één of meerdere TRAININGEN kunt u zich hier aanmelden.

De TRAININGEN zijn door het hele jaar door verdeeld op basis van drie thematische clusters:

Zelfzorg (juni - september 2021)
Medicijnen, waanzin en magie (oktober - december 2021)
Zorg voor rechtvaardigheid (januari - maart 2022)

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
TRAINING: Hormoon Yoga Therapie door Nicola Machalova
12 juni 2021, 13:30
Live
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.