NL EN

Tweewekelijkse Meditatie Sessie

Reserveer tickets Live

Vanaf dinsdag 2 november verzorgt Daily Practice elke twee weken een stiltemeditatie van 30 minuten van 16:30 – 17 uur. Enige ervaring met meditatie is vereist, omdat er geen begeleiding zal zijn. Eén toon/geluid van de klankschaal kondigt de start van de meditatie aan om 16:30 uur, drie tonen markeren het einde van de meditatie om 17 uur. De meditatie is in stilte, waarbij je wordt ondersteund door de stilte van anderen. Na de meditatie vertrekt iedereen naar zijn werk, familie, huis, vrienden, leven.

Deze meditatie wordt beoefend op de derde verdieping van 84 STAPPEN in de ruimte van Moosje M Goosen en Daily Practice On Wards Inwards. Graag aanwezig om 16:15 uur, zodat er om 16:30 uur begonnen kan worden met de meditatie. Kussens en dekens zijn beschikbaar voor gebruik. Als je je eigen meditatietools mee wilt nemen, breng ze dan natuurlijk mee. Als zitten op een kussen onmogelijk voor je is, is het altijd mogelijk om een ​​stoel te gebruiken of op een deken te gaan liggen. Het kan koud zijn, een extra paar sokken en een sjaal zijn fijn tijdens de meditatie.

Deelnemers

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.