NL EN

TRAINING: Naar de zachtheid

Reserveer tickets Live

Taal: Nederlands
Locatie: 84 STAPPEN, tentoonstellingsruimte derde verdieping

In deze Training zullen we jouw goddelijkheid, speelsheid en sensualiteit omarmen! Door in de zachtheid van ons lichaam te zinken, maken we plaats voor nieuwe mogelijkheden, met als doel om in onze vrouwelijke energie te zijn. In deze Training wordt zachtheid gezien als een vorm van bevrijding. We nodigen je uit om deze Training samen vorm te geven met kunstenaar, Sheray Of Light, door gezamenlijk onze vrijheid en persoonlijke stroom te verkennen.

Ik wil je de ruimte geven om uit je hoofd te stappen om vervolgens in je vrouwelijke energie te staan. Dit gaan we doen door mijn methode van verzachten te volgen, zodat we ons hart kunnen verruimen en samen een kunstwerk gaan creëren vanuit die plek. — Sheray Of Light

Belangrijk: Deze training is open voor alle vrouwen. 

Deelnemers

Curators

Series

Verwante items

84 STAPPEN
Tentoonstelling
back
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo veilig mogelijk te maken. Voor een bezoek aan ons pand is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Tevens is het verplicht een mondkapje te dragen en 1,5m afstand te houden van andere bezoekers en medewerkers. Om de MELLY bookshop te bezoeken heb je geen ticket maar wel een coronatoegangsbewijs nodig. Op verschillende plekken in het pand worden desinfecterende middelen aangeboden.